PozitaKodi i pozitesVendi i punesData e publikimitAfati i fundit për aplikimStatusi
Pastrues/e - Ndihmës/e KPCVA - 002/2021Prizren3/10/20213/17/2021Vendi i punës i mbyllur – aplikacionet janë pranuar
Pastrues/e - Ndihmës/e KPCVA-001/2021Pejë1/18/20212/2/2021Vendi i punës i mbyllur – aplikacionet janë pranuar
Zyrtar për Siguri dhe Mbrojtje ne punë KPCVA - 002/2020Prishtinë2/14/20202/21/2020Vendi i punës i mbyllur – aplikacionet janë pranuar
Pastrues/e - Ndihmës/e AKKVP 001/2020Mitrovice1/27/20202/3/2020Vendi i punës i mbyllur – aplikacionet janë pranuar
Pastrues/e - Ndihmës/e AKKVP 002/2020Peja1/27/20202/3/2020Vendi i punës i mbyllur – aplikacionet janë pranuar
1234