Takim pune me Kryeshefin Ekzekutiv të Agjencisë Kadastrale të Kosovës

img

Me qëllim të identifikimit të fushave të interesit të përbashkët dhe për tu ballafaquar me sfidat me të cilat ballafaqohet fusha e administrimit dhe regjistrimit të pronës, me datë 1 Tetor në ambientete Agjencisë Kadastrale të Kosovës është mbajtur një takim pune mes Kryeshefit Ekzekutiv të Agjencisë Kadastrale të Kosovës z. Avni Ahmeti dhe Drejtorit Ekzekutiv të Agencisë Kosovare për Krahasim dhe Verifikim të Pronës z. Naser Shala, të dy këta të shoqëruar edhe nga bashhkëpunëtorë e tyre. Prijësit e institucioneve janë dakurduar që bashkëpunimi mes tyre duhet të jetë më intensiv dhe i pasuar edhe me takime teknike e profesionale, krejt kjo për të qenë të gatshëm për administrimin e dokumenteve pronësore e kadastrale, pavarërisht ndikimit që mund të ketë në to edhe Ligji i ri për Agjencinë Kosovare për Krahasim dhe Verifikim të Pronës.

Kthehu mbrapa